Productieleider

38 uur HBO

Wij zoeken een productieleider

Als productieleider zorg je voor de continuering van het gehele productieproces en het initiëren van verbeteringen en optimalisatie daaromtrent. Samen met jouw team draag je zorg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Je implementeert verbeteringen in ons High Tech productieproces op gebied van kwaliteit en efficiency. Daarbij stel je doelen voor de afdeling om optimaal mee te kunnen groeien met de organisatie en de ontwikkelingen in de markt. Tevens ben je in de samenwerking met het team, verantwoordelijk voor de naleving van de hygiëne-, voedselveiligheids- en overige beleid die gelden binnen WSP Food.

Jouw werkzaamheden

Als productieleider zorg je voor een optimale continuering van het gehele productieproces en het intitiëren van verbeteringen en optimalisatie
daaromtrent. Daarnaast draag je zorg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Je implementeert verbeteringen in ons High Tech productieproces
op het gebied van kwaliteit en efficiency. Daarbij stel je doelen voor de afdeling om optimaal mee te kunnen groeien met de organisatie en de ontwikkelingen in de markt. Je stuurt medewerkers aan en draagt zorg voor het optimaal functioneren van de teams. Tevens ben je verantwoordelijk voor de naleving van hygiëne-, voedselveiligheids,- en het overige beleid die gelden binnen de organisatie.

Ons aanbod

• Fijne werkomgeving waarbij open-, en eerlijkheid hoog in het vaandel staan
• High Tech werkomgeving
• Ruimte voor ontwikkeling van jouw ambities
• Een team van enthousiaste collega’s
• Salaris passend bij jouw ervaring cq opleidingsniveau
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Vleeswaren Industrie

Over ons

WSP Food in Beuningen versnijdt en verpakt hoogwaardige vleeswaren sinds 2009. Wij zijn een groeiend bedrijf dat is ontstaan uit passie en de ambitie om ambachtelijke en pure producten terug te brengen naar de consument. Door de inzet van onze innovatieve snij- en verpakkingstechnieken worden onze producten efficiënt en hygiënisch versneden, verpakt en gepresenteerd. Wij ontwikkelen en leveren een uitgebreid assortiment aan versproducten aan een groot aantal gerenomeerde retailers en supermarkten in het binnen- en buitenland. Samen met 100 collega’s werken wij met trots en passie om elke dag onze mooie en kwalitatieve producten te kunnen leveren.

Download vacature

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.