HR Manager

18 - 24 uur HBO

Wij zoeken een HR Manager

Je bent enthousiast en daadkrachtig, je kunt makkelijk schakelen, bent pro-actief en oplossingsgericht en voelt goed aan wat de organisatie nodig heeft. Je waarborgt hierbij de aandacht voor zowel mens als organisatie. Je hebt een afgeronde HR opleiding (HBO werk- en denkniveau), enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en communicatie is één van jouw sterkste eigenschappen. Heb jij zin in deze nieuwe uitdaging en ga je met ons de groei aan? 

Jouw werkzaamheden

Als HR Manager ben je sparringpartner voor de directie en leidinggevenden en heb je een coachende en adviserende rol als het gaat over gespreksvoering, aansturing, motivering en ontwikkeling van hun medewerkers. Verder signaleer en adviseer je over dagelijkse HR vraagstukken, waaronder verzuim en de Wet Verbetering Poortwachter en bijdragen aan de werving & selectie. Tevens zijn er diverse HR projecten op beleidsniveau waar jij je steentje aan bij draagt en zorg je voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de HR afdeling. Je bent een vraagbaak voor de hele organisatie op het gebied van HR.

Ons aanbod

• Een brede en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng
• Fijne werkomgeving waarbij open- en eerlijkheid hoog in het vaandel staan
• Prettige werkplek in ruim modern kantoor
• Een team van enthousiaste collega’s
• Salaris passend bij jouw ervaring cq opleidingsniveau
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Vleeswaren Industrie

Over ons

WSP Food in Beuningen versnijdt en verpakt hoogwaardige vleeswaren sinds 2009. Wij zijn een groeiend bedrijf dat is ontstaan uit passie en de ambitie om ambachtelijke en pure producten terug te brengen naar de consument. Door de inzet van onze innovatieve snij- en verpakkingstechnieken worden onze producten efficiënt en hygiënisch versneden, verpakt en gepresenteerd. Wij ontwikkelen en leveren een uitgebreid assortiment aan versproducten aan een groot aantal gerenommeerde retailers en supermarkten in het binnen- en buitenland. Samen met ruim 100 collega’s werken wij met trots en passie om elke dag onze mooie en kwalitatieve producten te kunnen leveren.

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download vacature

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.